Васко Атанасовски Трио

Васко Атанасовски Трио
специјален гостин
Влатко Стефановски 

27 јули, Долни Сарај, почеток 21 часот

Билети во предпродажба преку продажната мрежа на Купи Карти За Се, по цена од 500 денари