РК ВАРДАР-ЕУРОФАРМ ПЕЛИСТЕР

Вторник, 09.04.2024


цената на картите е,
-200 денари ( блок 1, 2, 3, 16, 8, 11)
-250 денари (блок 4,5,6,7,12,13,14,15, А1)
-350 денари (А2, А3, А5, А6)