РК Вардар1961-РК Еурофарм Пелистер

1-во коло Супер лига-мажи


РК Вардар 1961-РК Еурофарм Пелистер

17.09.2023 (недела) 19:45чцената на картите :
-150 ден ( блок 1, 2, 3, 16, 8, 11)
-200 ден ( блок 4,5,6,7, 12, 13, 14, 15, А1, А4,)
-250 ден (А2,А3, А5, А6)