Вардар - Веспрем

Осмина финале во лига на шампиони

Четврток 31.03.2022, 18:45, Спортски Центар Јане Сандански

Цени на влезници

Блок А2, А3,А5 и А6 - 450 ден.

Блок 3,4,5,6,7,8,11,12,13,14,15 и 16 - 400 ден.

Блок 1,2 и 9 - 350 ден

Продажбата започнува на 23.3 во 10.00 часот