TYGA 22.06.2022

Карти во продажба

TYGA е артист кој спојува неколку генерации на фанови, а тоа е и главната мисија на FUSION FESTIVAL.
Настанот кој ќе ја одбележи 2022 година, како и најголемата журка ова лето се случува на 22ри Јуни заедно со мегапопуларниот рапер TYGA, една од првите ѕвезди на новата хип-хоп ера.
Картите за TYGA се достапни за купување во ЈУГОТОН и сите продажни места на продажната мрежа КУПИ КАРТИ ЗА СЕ, како и онлајн на www.kupikartizase.com по промотивна цена од 2.500 денари за ПАРТЕР и 3.000 денари за ФАН ПИТ.
Цената на картите постојано ќе расте, па затоа искористете ја можноста и обезбедете го вашето присуство по најниска цена.