TIMO MAAS

Карти во продажба

SUN Production со особено задоволство го најавува гостувањето на германскиот дј и продуцент, техно легендата 

TIMO MAAS

 

Повеќе инфо за домашна поддршка наскоро... 

Петок 11 мај 2018

Спортски центар Борис Трајковски (мала сала)

Старт: 23:45

Влезници во претпродажба во сите продажни места на www.kupikartizase.com по промотивна цена од 400 денари за првите 500 влезници, потоа 500 денари.

Бидете дел...