THE PRODIGY LIVE TRIBUTE BAND

Ни претставува особено задоволство да го најавиме нашиот следен настан!!!

Ве каниме на неколкучасовно специјално аудио и визуелно шоу каде ни гостува еден од најдобрите „LIVE TRIBUTE“ бендови во Европа!!! 

THE PRODIGY LIVE TRIBUTE BAND

www.facebook.com/osmidanofficial/

Се работи за навистина сериозен проект. Тоа не се „дечки“ кои пуштаат матрици,  туку сериозен и искусен состав кој го краси фактот што сите песни ги свират во живо без матрици и семплови па затоа звучат неверојатно енергично... 

Photo and video: PHOTOTRAVEX www.facebook.com/phototravex 

Одличен JBL Line Array Sound System, најдоброто светло, големо ЛАСЕР шоу, Led Screen и многу повеќе...

Сабота 11 мај

ВИП мала сала Борис Трајковски

Старт: 20:30

Влезници во претпродажба по супер промотивна почетна цена  од 400 денари, а потоа 500 денари, во www.kupikartizase.com  и продажните места низ целата земја.