The Frajle

Убавите новосадски дами The Frajle, познати по своите специфични музички обработки и концертни настапи ќе одржат концерт на 
5 август, сабота, со пчеток во 21 часот, во Градиште, Плажа 2

Билети во предпродажба преку продажната мрежа на Купи Карти За Се, по цена од 500 денари.