Теодора и Девито 01.04.2023

Без сомнение една од најпопуларните музички атракции со голем концерт во Скопје. Најголемите хитови и најдобрата првоаприлска забава оваа година во Скопје во СЦ Јане Сандански.

Почеток во 20:00 часот
Влезниците во продажба од 01 април во Југотон во ГТЦ во Скопје, продажната мрежа на КупиКартиЗаСе и онлајн на www.kupikartizase.com
Побрзајте за влезница и обезбедете присуство на овој мега спектакл.