СВИНГЕРИ

СВИНГЕРИ

урнебесна театарска претстава

Сексот е табу само меѓу познати, но кога се во прашање непознати, тогаш станува средство за комуникација!
Модерна претстава за модерни времиња! Драма за паровите кои сакаат нови искуства! Приказна за смешната и сериозната страна на свингерајот!
Ајде малку да се мешаме, меѓу себе! За публика од 18 до 78 години! 

Ексклузивно пред македонската публика на 2.2. 2018 година во 20 часот во Дом на АРМ, Скопје! Билети по цена од 400 денари.
Ексклузивно пред прилепската публика на 31.01. 2018 година во 20 часот во Дом на културата, Прилеп! 300 денари
Ексклузивно пред штипската публика на 01.02. 2018 година во 20 часот во Дом на културата, Штип! 300 денари