Stone Dolls

Stone  Dolls

Културно хуманитарен фестивал каде ќе настапат познати македонски бендови и DJ од Велика Британија.

Средствата ќе бидат донирани за помош на бездомните животни и децата заболени од рак.

Билетите по симболична цена можете да ги најдете на сите продажни места на ККЗС, по следниве цени и категории

Билет за еден ден 150 мкд

Билет за два дена 250 мкд

Кампинг простор + билет за двата дена 350 мкд