Sting - Софија

Сите кои не успеаја да си набават влезница за концертот  во Скопје, сега имаат шанса да го гледаат феноменалниот Стинг во Софија.
Sting
+ специјален гостин легендарниот Joe Summer
Арена Армеец, Софија, Бугарија
16 септември 2017

Влезница + автобуски превоз - 4900 денари
автобуски превоз (без влезница) - 1500 денари

 

 

ПРОГРАМА

*Поаѓање од Штип и од Скопје во 7 часот наутро пре паркингот на хотел ВИП (спроти Скопски Саем) / Куманово во 7.30, пред бензиската Макпетрол на влезот во Куманово. Возење преку Граничниот премин  Крива Паланка – Ѓуешево кон Софија со повремени паузи по мотелите

*Пристигнување во Софија околу пладне. Паркирање во близина на салата АРЕНА АРМЕЕЦ каде што ќе се одржи концертот на светската мега ѕвезда Стинг во рамките на турнејата ''57th & 9th Tour''

*Слободно време по сопствен избор до почетокот на концертот. Во меѓувреме автобусот ќе биде отворен во неколку однапред договорени термини за потреби на групата.

*Почеток на концертот во 20 часот (по локално време)

*Собирање на групата по завршувањето на концертот некаде пред полноќ и  заминување кон дома по истиот пат.

*Пристигнување дома во доцните ноќни часови.

Аранжманот опфаќа:
*автобуски превоз Скопје - Софија - Скопје
*влезница за концертот од категорија Партер
*организација на патувањето

Аранжманот не опфаќа:
* меѓународното патничко осигурување (може да го уплатите во туристичката агенција од каде што го купувате аранжманот)

  • За реализирање на аранжманот потребен е минимум од 15 патници
ВАЖНО!!!
При купување на пакет арнжманот задолжително испратете ги вашите име и презиме, број на пасош и контакт телефон на contact@kupikartizase.com
Пакет аранжманите се продаваат преку продажните места на Купи Карти За Се кои поседуваат лиценца за вршење на туристичка дејност и тоа: Скопје: 1/2 Jуготон, Гтц 1 кат, ТА Савана Центар, ТА Атлантис (Т.Ц. Бисер, Влае, Центар), Art Of travel, Asiba (спроти City Mall), ТА Стаф, Кисела Вода; Прилеп: ТА Атлантис; Битола: ТА Атлантис, Глобус Травел Сервис, Тео Травел ТА; Охрид: ТА Вис Пој, ТА Атлантис; Велес: ТА Мартин Травел; Куманово: ТА Јоцо Турс; Кичево: ТА Атлантис; Струмица: ТА Aтлантис, We Travel; Штип: ТА Атлантис, Еуротурс, We Travel; Струга: Турис Биро Полет; Тетово: ТА Атлантис, Патник-Вокер; Радовиш: ТА Атлантис; Кавадарци: ТА Атлантис; Крива Паланка: ТА Атлантис; Гевгелија: Дори Травел, ТА Атлантис; Кочани: Libero Travel; Приштина: Rave Travel;