Stick Men feat. Tony Levin

Карти во продажба

Еден од најпознатите басисти  на современата музичка сцена Tony Levin доаѓа во Скопје со бендот Stick Men. Покрај него членува и во King Crimson, во бендот на Peter Gabriel и како член на Levin Brothers. Во кариерата свиреше со John Lennon, Pink Floyd, Lou Reed, Alice Cooper, James Taylor, Bill Bruford, Peter Frampton и многу други, што е доволна препорака да се биде во Станица 26 на 22ри март четврток во 21 часот. Stick Men  е бендот кој се гледа еднаш, но се памети засекогаш. 

Билети по цена од 1000 денари. Ексклузивно месецов 3 Гонга нуди специален блок билет за четири концерти Stan Webb's Chicken Shack,Scott Henderson,Soft Machine и Stick Men feat. Tony Levin за цената од само 3000 денари.