STAND UP MADE IN BOSNIA

STAND UP MADE IN BOSNIA

најпопуларното стенд ап шоу од Босанците за Босанците.
со Хазим Мујчиновиќ и Филип Андроник.
03.03.2020, 20 часот Дом на АРМ-Скопје

цена на карта:        390,00 ден. до 23.02.2020

                               490,00 ден. до 03.03.2020

Подгответе се, Босанците доаѓаат, но овојпат без мешалка за бетон!
Најпопуларната стенд ап комедија за Босанците на Балканот конечно и во Скопје со феноменалните комичари Хазим и Филип.
Стенд ап двоец кој наизменично ќе ве забавува цели два ипол часа со урнебесен хумор на најзабавниот народ на овие нашии простори-Босанците.
Ова е токму такво шоу, какво што го замислувате кога ќе помислите на Босанци.
Ако сте растеле со вицовите за Мујо и Хасо, ако сте обожавале Топ листа надреалиста, ако ги сакате Луд, збунет, нормален- оваа претстава е десет пати посмешна. 
Оваа претстава е хит.
И ако планирате да гледате стенд ап за Босанците, треба да го гледате токму овој.
Хазим и Филип ова го прават со години, и публиката секаде е одушевена.
Не пропуштајте, нема да има реприза.
Скопје заслужува громогласна смеа, по една година затишје.