Скопски Фестивал 2014 - РАСПРОДАДЕН!!!

skopski festival 2014

Купи Карти За Се ги известува своите потрошувачи дека билетите за предстојниот Скопски Фестивал 2014 се веќе распродадени!!!

Македонската радио телевизија ви го најавува новото издание на фестивалот  на забавни мелодии – Скопје 2014!!!

Среда, 12 – ти ноември: на спектакуларната сцена во „Метрополис“ арената во Скопје !!!

Македонските музички ѕвезди во придружба на големиот ревиски оркестар на македонската радио телевизија !!!

Дваесет нови композиции и вредни награди!!! Кој ќе го обезбеди билетот за евровизија 2015 – та, одлучувате вие и членови на меѓународно стручно жири!!!

Специјални гости: поп дивите на македонската музичка сцена : Калиопи и Каролина!

Ограничен број на билети – само   во  продажната мрежа на Купи Карти За Се, по цена од 200 денари.

Со секој купен билет, го добивате најновото аудио цд на Скопскиот фестивал 2014.

Гордост на македонската музичка историја - фестивал на забавни мелодии – Скопје 2014!!!

metropolis arena