Скопје се лади

 

Продуценската куќа

44 Евент

ви го најавува

"СКОПЈЕ СЕ ЛАДИ"

Три концерти во една вечер!

- ке стартуваме со жешкиот балкански звук на енергичните "BRASS BROTHERS"

- со својот препознатлив стил и специфичен глас,атмосферата ќе ја надополни големиот "TYZEE"

- и за финале и незаборавна ноќ,еминентните балканските ѕвезди

"S.A.R.S"

Ве очекуваме на 8ми јуни!

Стадион на АРМ

Билетите во продажба на На Купи карти за се и

www.44eventmk.om

или контакт на info@44event.com