Skazi & Ajja

Еден од ретките настани каде во една вечер и на исто место ќе се сретнат две врвни имиња од светот на транс сцената.

Ултимативен, единствен и посебен настан кој се случува дефинитивно само еднаш во Македонија.

AЈЈА - LIVE set / TIP Records / CH

SKAZI - Hommega Records / ISR

Распоред на дји

-Satelitte

-Bushava Azbuka (retro set)

-SKAZI 

-AJJA