Scott Henderson

Карти во продажба

Еден од највлијателните гитаристи на денешницата повторно во Скопје! По концертот каков што друг во Скопје не се памети и по барање на публиката, Scott Henderson во рамките на својата европска турнеа доаѓа во Скопје. Уште еден квалитетен настан во организација на 3те Гонга што не смее да се пропушти. Среда 7ми март во Станица 26 со почеток во 20:00.

Билети по цена од 1000 денари. Ексклузивно месецов 3 Гонга нуди специален блок билет за четири концерти Stan Webb's Chicken Shack,Scott Henderson,Soft Machine и Stick Men feat. Tony Levin за цената од само 3000 денари.