Sasa Kovacevic

Миленикот на женската публика, момчето со најубавите балади Саша Ковачевиќ

ќе одржи голем концерт во Античкиот Театар во Охрид. Датумот е 5-ти Август, почетокот е во 21.00 часот.

Билетите по промотивни цени 30-ти Јуни се веќе пуштени во продажба преку продажната мрежа на www.kupikartizase.com.

Блок А и D =   1.000,00 денари

Блок B и C =  1.200,00 денари

ФАН ПИТ =  1.400,00 денари.

ВИСОКИ МАСИ - ‚6.000 денари..4 карти и Висока маса..Изборот на пијалок ќе биде по Ваша желба.

Ќе бидете контактирани откако ќе извршите уплата за Висока маса.