Саша Ковачевиќ

 

Миленикот на сите генерации, белградскиот заводник и срцекршач САША КОВАЧЕВИЧ ова лето со спектакуларен концерт во Охрид, на локацијата која дефинитивно ќе биде најжешката точка за забава на Охридската ривиера!!!

 

UNO SUMMER CLUB на плажата Горица трета!!!

 

Петок 5  Август 2022
Старт: 21:00

Влезници во продажба по промотивна почетна цена од 600 денари во Уно кафе-бар, ЈУГОТОН и сите продажни места на КУПИ КАРТИ ЗА СЕ!

 

Информации и резервации: 076 954 888!