САША КОВАЧЕВИЌ

sasa kovacevic velesГолем спектакуларен концерт на најбараниот и најатрактивен пејач на балканот! Саша Ковачевиќ

САША КОВАЧЕВИЌ!
10 ЈУНИ
Градски Базен Снупи Велес

Не пропуштајте да присуствувате на настанот кој ќе го одбележи почетокот на ЛЕТО 2017!

Билети во предпродажба преку Купи Карти За Се, по цена од 350 денари.