Самрак на боговите

Театарска претстава „Самрак на боговите“ според филмското сценарио на Лукино Висконти, Енрико Медиоли, Никол Бадалука 

режија: Далибор Матаниќ

продукција: СНГ Драма Марибор-Љубљана, Словенија

13.07.2019 Долни Сарај, 21:00

Билети по цена од 300 денари.