Saban Saulic i Amar Gile

Карти во продажба

Kралот на турбо фолкот Шабан Шаулиќ ќе одржи концерт во Скопје, заедно со Амар Гиле.
11 мај, Вип Арена Борис Трајковски, почеток 21 часот