Rolling stones

ROLLING STONES
Spielberg (Аustria)
16.09.2017

Програма

Прв ден, четврток 14.09.2017
Поаѓање од Штип (18ч) и од Скопје (20ч). Ноќно возење преку Србија, Хрватска и Словенија со повремени паузи по мотелите

Втор ден, петок 15.09.2017
Пристигнување во Дравоград-Словенија околу 10 ч. (градот се наоѓа на самата граница со Австрија, 90 км од Спилберг, сметување во хотел (***), одмор од патот.
ОСТАНУВАЊЕ во Дравоград со можност за обиколка на регионот во попладневните часови (БЕСПЛАТНО) ... посета на градчето Равне на Корошки, прекрасен спа-центар на отворено и градчето Словенградец. Слободна вечер за вечерен излез по свој избор. Ноќевање.

Трет ден, сабота 16.09.2017
Појадок и напуштање на хотелот околу 9 ч. Заминување за Спилберг и паркирање во близина на местото на настанот (спортски аеродром во блеизина на автодромот ред Бул Ринг каде што сме традиционално присутни на секоја трка во Формула 1 секоја година во јули) и слободно време за разглед на знаменитостите и слободна прошетка по околината и градот Целтвег. Во вечерните часови следење на концертот на Ролинг Стоунс, а по неговото завршување, собирање на групата на паркингот и заминување кон дома. Ноќно возење преку Словенија, Хрватска и Србија со повремени паузи по мотелите.

Четврти ден, недела 17.09.2017
Пристигнување во Македонија во попладневните часови

 ПРОМОТИВНА ЦЕНА НА АРАНЖМАНОТ (до 30.06) 13.900 ден                

Аранжманот опфаќа:

*Автобуски превоз (Скопје-Спиелберг-Скопје)
*Влезница за концертот од категорија партер
*1 ноќевање со појадок во хотел (***) во Дравоград

Аранжманот не опфаќа:
* меѓународното патничко осигурување (може да го уплатите во туристичката агенција од каде што го купувате аранжманот)

  • За реализирање на аранжманот потребен е минимум од 15 патници
ВАЖНО!!!
При купување на пакет арнжманот задолжително испратете ги вашите име и презиме, број на пасош и контакт телефон на contact@kupikartizase.com

Пакет аранжманите се продаваат преку продажните места на Купи Карти За Се кои поседуваат лиценца за вршење на туристичка дејност и тоа: Скопје: 1/2 Jуготон, Гтц 1 кат, ТА Савана Центар, ТА Атлантис (Т.Ц. Бисер, Влае, Центар), Art Of travel, Asiba (спроти City Mall), ТА Стаф, Кисела Вода; Прилеп: ТА Атлантис; Битола: ТА Атлантис, Глобус Травел Сервис, Тео Травел ТА; Охрид: ТА Вис Пој, ТА Атлантис; Велес: ТА Мартин Травел; Куманово: ТА Јоцо Турс; Кичево: ТА Атлантис; Струмица: ТА Aтлантис, We Travel; Штип: ТА Атлантис, Еуротурс, We Travel; Струга: Турис Биро Полет; Тетово: ТА Атлантис, Патник-Вокер; Радовиш: ТА Атлантис; Кавадарци: ТА Атлантис; Крива Паланка: ТА Атлантис; Гевгелија: Дори Травел, ТА Атлантис; Кочани: Libero Travel; Приштина: Rave Travel;