Рамбо Амадеус

3 Гонга и Рамбо Амадеус, совршена комбинација.

На 29ти ноември во Станица 26 со почеток во 22:00 часот легендата на ЕХ-ЈУ сцената, неповторливиот и уникатен Рамбо Амадеус ќе одржи концерт кој ќе се памети, бидете и вие дел од тоа!

Билети во предпродажба преку продажната мрежа на Купи Карти За Се, по цена од 800 денари. На врата билетите ќе чинат 1000 денари.