panonian festival

Карти во продажба

Малото село во срцето на Славонија-Рајево село, во август ќе биде дом на најголемиот

heavy metal open air festivala ви Хрватска и пошироко-Pannonian Rock Festivala.

Прекрасната локација покрај реката Сава, освен концертите на најдобрите светски рок и метал бендови

ќе ви понуди и разни други забавни содржини, освежување на блиската плажа и богата гастрономска понуда.

www.pannonian-fest.com

https://www.facebook.com/pannonianrockfestival/

 

⚡️LINE UP - PHASE 2⚡️

 

Tarja Turunen

Destruction

Rhapsody Of Fire

Divlje Jagode

Mystic Prophecy

COBRA SPELL

Đubrivo

Infernal Tenebra

Bombarder

Po’ Metra Crijeva

Darkfall

Witchcraft

Silent Winter

Voltstorm

Hurricane On Saturn

Ironwill

Project Renegade

Barbara Black

 

Уште неколку извонредни бендови ќе бидат набрзо најавени.

 

Влезницата е за сите 3 дена на фестивалот, паркинг и камп.

 

Бесплатно за деца до 12 години.

 ,