OHRID SUNset - Exclusive Boat Party

Недела 1 август 2021
Ексклузивна журка на брод заедно со дј НИКИФОР!!!
локација: Брод „Галеб“
старт: 18:30 часот
Почетна цена на влезница за журката на брод со 900 денари (влезниците се во строго ограничен број поради ограничениот капацитет на бродот)
А постои и можност за пакет од 6 000 денари со кој добивате 4 влезници, ваучер за пијалок од 1000 денари и резервација на висока маса!
* бродот ќе исплови од пристаништето во Охрид во 18:30 часот...