Next time i Lozano

 

Античките деца со настап на Античкиот театар

Концерт на Next Time i Vlatko Lozanoski на 30.07.2022

Цена на влезници:

Трибини 900 ден

Фан Пит 1000 ден

Високи маси:

4 карти + шише Smirnoff + 4 води +  4  B52 = 7.000 ден

4 карти + шише JB + 4 води +  4  B52 = 7.500 ден