NEW ORDER

Карти во продажба

 

NEW ORDER

Atina, 16.06.2019,

(Release Athens festival 2019) 

ПРОГРАМА 

Поаѓање од Скопје (паркинг јај хотел ВИП, спроти саем) и Штип (Нова пошта)  во сабота 15.06.2019 во 20 часот навечер.

Ноќно возење преку Граничниот премин Богородица кон Атина со повремени паузи по мотелите

Пристигнување во Атина во недела 16.06.2019 во утринските часиви.

Слободни 5 часа во Центарот на Атина (Омонија, Синтагма, Плака, Акрополис) за слoбодна туристичка прошетка.

Попладне, паркирање во близина на местото на концертот (Плато во близина на Пристаништето Пиреа) на 10-тина км јужно од Атина и слободно време до почетокот на концертот

Почеток на концертот во 20 часот (по локално време)

Собирање на групата по завршувањето на концертот некаде пред полноќ и заминување кон дома по истиот пат.

Пристигнување дома во понеделник 17.06.2019 во претпладневните часови.

УЛТРА ПРОМОТИВНА ЦЕНА НА АРАНЖМАНОТ 7500 ден со влезница од категоријата Партер
ПРЕВОЗ 4400 денари                                                                     

Аранжманот опфаќа:

*автобуски ПРЕВОЗ
*ВЛЕЗНИЦА 

*организација на патувањето

Аранжманот не опфаќа:

* меѓународното патничко осигурување (може да го уплатите во туристичката агенција од каде што го купувате аранжманот)

  • За реализирање на аранжманот потребен е минимум од 15 патници

*задолжително да испратете ги своите име и презиме, број на пасош и контакт телефон на contact@kupikartizase.com 

ВАЖНО!!!

 

Пакет аранжманите се продаваат преку продажните места на Купи Карти За Се кои поседуваат лиценца за вршење на туристичка дејност и тоа: Скопје: 1/2 Jуготон, Гтц 1 кат, ТА Савана Центар, ТА Атлантис (Т.Ц. Бисер, Влае, Центар), Art Of travel, Asiba (спроти City Mall), ТА Стаф, Кисела Вода; Прилеп: ТА Атлантис; Битола: ТА Атлантис, Глобус Травел Сервис, Тео Травел ТА; Охрид: ТА Вис Пој, ТА Атлантис; Велес: ТА Мартин Травел; Куманово: ТА Јоцо Турс; Кичево: ТА Атлантис; Струмица: ТА Aтлантис, We Travel; Штип: ТА Атлантис, Еуротурс, We Travel; Струга: Турис Биро Полет; Тетово: ТА Атлантис, Патник-Вокер; Радовиш: ТА Атлантис; Кавадарци: ТА Атлантис; Крива Паланка: ТА Атлантис; Гевгелија: Дори Травел, ТА Атлантис; Кочани: Libero Travel; Приштина: Rave Travel;