Неша Галија

Фронтменот на легендарната српска рок група Галија, Ненад Милосављевиќ. познат како Неша Галија, со самостоен unplugged концерт во Старо Буре, Кучково на 24.08.2019.

Навратете се на почетоците на рок музиката на балкаските простори и уживајте во беспрекорниот автентичен глас на Неша, придружен со моќниот звук на неговата гитара.

Билети во предпродажба по цена од 500 денари