КАМЕРЕН ОРКЕСТАР НА МММ

КАМЕРЕН ОРКЕСТАР НА МММ

Диригент: Олег Кондратенко

29.07.2019, Црква „Св. Софија“, 21:00

Билети по цена од 300 денари.