MOSAIC FESTIVAL

MOSAIC FESTIVAL

За првпат кај нас, МОЗАИК 2020 – голема заедничка концертна турнеја на нашите најголеми домашни ѕвезди. затоа што нивната музика ги руши сите бариери. На иста сцена ќе настапат: Владо Јаневски,  Елита Пет, Слаткаристика, Нокаут, , Ферус Мустафов,S4MM  – 28 февруари, А1 Арена; 

Бидете и вие дел од мозаикот. Се гледаме!

Билети во музичката продавница Југотон, ГТЦ 1 кат по цена: 150-200ден