Морал

Најдобрата македонска хард рок група на сите времиња МОРАЛ со мала помош на своите пријатели во организација на 3 гонга со концерт ќе го промовира својот најнов албум "Coffeine Blues" ! Бидете и вие во станица 26 на 28 јануари во 21 часот за да ја почувствувате во живо моќта на автентичниот Rock&Roll од овие простори !
 
Билети во предпродажба по цена од 250 денари.