Миле Кузмановски

Карти во продажба

Големата македонска музичка ѕвезда Миле Кузмановски, на 4 ноември 2017 ќе ги почести своите бројни ообожаватели со целовечерен спектакуларен концерт во “Метрополис Арена“ во Скопје. Концертот е одлична можност уште еднаш да ги слушнеме во живо неговите големи хитови: “Не кани ме“ , “Крал без круна“ , “Шприцер“ , “Лек за невреме“ , “Исправи се Македонијо“ , “Сакам да се одолжам“ и многу други. Не ја пропуштајте мошноста да бидете дел од овој музички настан кој долго го очекувавте!!!

4 ноември 2017 - Миле Кузмановски во “Метрополис Арена“

Билети во предпродажба по цена од 300 денари.