Меморија

Карти во продажба

По 35 години од своето постоење и 25 години од последниот концерт, Меморија повторно заедно и во полн состав. Со ново искуство и знаење ве повикуваме на незаборавен концерт пропратен со специјални аудио и визуелни ефекти кој ќе се одржи во Скопје - Метрополис Арена, 18.11.2017 со почеток во 20:00 часот.

НАПОМЕНА: Првите 1.500 купувачи ќе добијат подарок CD со балади од Меморија, а воедно ќе имаат привилегија да бидат во првите редови ( Fan Pit). На наше и ваше задоволство ќе имаме и гости од македонската естрада а воедно од длабок сон само за вас ќе ги разбудиме и групата " Зијан'' како и Пере од Нокаут а за поискусната генерација со особено задоволство ќе го поканиме Мики Јовановски - Џафер да биде дел од нашиот концерт. Концертот ќе биде проследен и ќе изобилува со голем број на сценски ефекти и најпрофесионален звучен ситем овозможен од KLS Events.