Matthew Dekay

Карти во продажба

Најубавиот месец во градот убав го започнуваме со ALL STAR викенд!!!

Во сабота на 4 јуни ни гостува миленикот на скопската публика, легендарниот дј и продуцент  MATTHEW DEKAY!

Журката ќе се одржи под отворено небо на просторот на Стадионот на АРМ во градскиот парк во Скопје!!!

Старт: 23:30
Влезници по промотивна цена од 600 денари во Југотон и сите продажни места на Купи Карти За Се!!!