MARIOVO OFF-ROAD EXPERIENCE

mariovo off road experience

Драги љубители на Мариово, во средината на мај го закажуваме шестото издание на фестивалот
MARIOVO OFF-ROAD EXPERIENCE.

Оваа година сме на нова локација, во нов термин и со нови активности односно фестивалот ќе се одржи во манастирот Св. Илија, Мелница, Мариово, од 12 до 14 мај.

Целосната програма ќе биде објавена наскоро, а дотогаш ви објавуваме мал дел од неа:

12 мај, петок
-19-22 часот, ноќно возење и посета на неколку мариовски села

13 мај, сабота
-планинско трчање, во организација и водство на TREX
-спелеологија, во организација и водство на Спелеолошки клуб "Златоврв" - Прилеп
-болдеринг во околината на село Манастир
-забава на отворено со тивка музика од 15 до 22 часот

mariovo off road experience 114 мај, недела
-две велосипедски тури
-планинарење и искачување на врвот Панделе на 1344 мнв, во организација и водство на Планинарско -Друштво Трансверзалец
-ручек

Билети во предпродажба преку продажната мрежа на Купи Карти За Се, по цена од 600 денари.

ВАЖНО!!!
*секој учествува на своја одговорност
**чувајте ја картата до крајот на фестивалот


 

 

Купи Карти За Се забранува било какви превземања на текстови и слики од оваа веб страна.
Сите превземања кои се без дозвола на Купи Карти За Се, ќе се сметаат за нелегални и
ќе бидат предмет на соодветна легална процедура!