Love Fest

Lovefest ја заокружи листата на диџеи кои ќе се појават на единаесеттото издание на фестивалот, насловено како The Next Level. На долгата листа, веднаш до имињата иконите на техно сцената и веќе познатите домашни диџеи, се најдоа голем број млади изведувачи, кои во изминатата година имале вртоглавиот пораст на настапи во земјата и во регионот.

Lovefest ќе биде домаќин на асовите на техно сцената како Милош Павловиќ ака Regen, , Леа Добричич, DJ Shoxy, МолнарDejan Миличевиќ и Марко Милосављевиќ кои на сцената заедно ќе направат спектакуларна завршница на единаесеттиот фестивал кој ја слави љубовта.

 

Како и секоја година Lovefest ги отвара широко вратите и падните на својот камп и сите оние кои нема да успеат да најдат смесување во капацитетите на Врњачка Бања кои се речиси завршени, а сакаат да го посетат фестивалот може да си купат камп билет за 950 денари.

Билетите за ова летно фестивалско доживување, во Македонија можете да ги купите преку продажната мрежа на Купи Карти За Се.
Фестивалска Карта - 2200 денари
Вип Карта - 2900 денари
Камп Билет - 950 денари
Еднодневна карта - 950 денари

Специјална понуда единствено во продажните места на ККЗС 3+1 Гратис за 6400 денари