Love and Happiness

Фестивал на плажа за совршени летни спомени.

Плажа Градиште, сабота, 22 јули, почеток 22 часот

Line Up:
Electric Universe, Tom Craft, Tom Boxer and Morena

Билети во предпродажба преку продажната мрежа на Купи Карти За Се, по цена од 400 денари.