Lepa Brena

Најпознатата балканска дива Лепа Брена ќе одржи свој концерт летово.
Плажа 2 Градиште
29 јули, почеток во 21 часот

Билети во предпродажба преку продажната мрежа на Купи Карти За Се, по цена од 600 денари.