Kraftwerk

Kraftwerk
Комбанк Арена,
24.02.2018

ПРОГРАМА

Поаѓање од Скопје (паркинг пред хотел ВИП, спроти Скопски саем) во сабота 24.02.2018 во 07 часот

Возење преку Граничниот премин Табановце  кон Белград со повремени паузи по мотелите

Пристигнување во Белград во попладневните часиви и паркирање во близина на местото на настанот  (Штарк Арена (поранешна Комбанк))

Слободни 5-6 часа  за слoбодна туристичка прошетка по Белград

Почеток на концертот во 21 часот, (отварање на вратите во 20)

Собирање на групата по завршувањето на концертот некаде околу полноќ и заминување кон дома по истиот пат.

Пристигнување дома во недела 25.02.2018 во раните утрински часови.

 

ЦЕНА НА АРАНЖМАНОТ = 4200 ден

Аранжманот опфаќа:

*Автобуски превоз и влезница 

Аранжманот не опфаќа:

* меѓународното патничко осигурување (може да го уплатите во туристичката агенција од каде што го купувате аранжманот)

За реализирање на аранжманот потребен е минимум од 15 патници

ВАЖНО!!!

При купување на пакет арнжманот задолжително испратете ги вашите име и презиме, број на пасош и контакт телефон на contact@kupikartizase.com

 

Пакет аранжманите се продаваат преку продажните места на Купи Карти За Се кои поседуваат лиценца за вршење на туристичка дејност и тоа: Скопје: 1/2 Jуготон, Гтц 1 кат, ТА Савана Центар, ТА Атлантис (Т.Ц. Бисер, Влае, Центар), Art Of travel, Asiba (спроти City Mall), ТА Стаф, Кисела Вода; Прилеп: ТА Атлантис; Битола: ТА Атлантис, Глобус Травел Сервис, Тео Травел ТА; Охрид: ТА Вис Пој, ТА Атлантис; Велес: ТА Мартин Травел; Куманово: ТА Јоцо Турс; Кичево: ТА Атлантис; Струмица: ТА Aтлантис, We Travel; Штип: ТА Атлантис, Еуротурс, We Travel; Струга: Турис Биро Полет; Тетово:ТА Атлантис, Патник-Вокер; Радовиш: ТА Атлантис; Кавадарци: ТА Атлантис; Крива Паланка: ТА Атлантис; Гевгелија:Дори Травел, ТА Атлантис; Кочани: Libero Travel; Приштина: Rave Travel;