Калеидоскоп на звукот

 

“Калеидоскоп на звукот” - вечер на камерна музика со сонатните ремек-дела на Едвард Григ, Сергеј Прокофјев и Клод Дебиси. 

 
Ве покануваме на патување низ звукот. 
Датум: 26ти Јануари, 2024
Место: КИЦ (Офицерски дом), Битола
Време: 19:00 часот
Настапуваат:
Симон Поповски - виолина
Доминика Робе Поповска - пијано. 
Парите од билетите ќе бидат донирани на Домот за доенчиња и мали деца - Битола