Каде е пиштолот

Театарска претстава во Продукција на Народен Театар Охрид

 „Каде е пиштолот“ од  Габор  Ѓореј

режија: Дејана  Николовска

20.07.2019, Центар за култура „Григор Прличев“, Мала сцена, 21:00

Билети по цена од 300 денари.