Јелена Розга

 

Jelena Rozga, Скопје

По неколкуте спектакуларни концерти во регионот, Skymusic со гордост го 
најавува големиот концерт на една од најпопуларните ѕвезди на нашите 
простори, Јелена Розга, која во рамки на турнејата „Минут срца мог" на 
10 февруари ќе настапи пред скопската публика во СЦ „Борис Трајковски"!

Јелена Розга, кралицата на поп-сцената и миленичката на сите генерации, 
е позната по своите врвни настапи и неверојатната харизма, а нема сомнеж 
дека низ арената во Скопје ќе прозвучат хитовите од соло кариерата на 
Јелена, како што се нумерите „Бижутерија", „Окус ментола ", „Нирвана", 
„Соло играчица" и неизбежниот „Цунами", но и оние што ги пееше додека 
беше во групата Магазин, во која и ја започна кариерата.

Спектаклот ќе биде заокружен со врвната аудио-визуелна продукција 
потпишана од Skymusic продукција.

 

PARTER - 1.000 DEN
FANPIT - 1.500 DEN
SILVER SEATS - 1.300 DEN
  (Блок 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11)
GOLDEN SEATS - 1.800 DEN 
( Блок 2, 3, 4, 12, 14)
VIP SEATS - 2.200 DEN 
( Блок 13