Jan Akkerman & The Band.

Легендата на светската музичка сцена, Јан Акерман со својот бенд во соработка со 3 Гонга, повторно во Скопје.

Настан што едноставно не смее да се пропушти.

9-ти ноември, Станица 26, старт 22:00 часот.

Билети во предпродажба преку продажната мрежа на Купи Карти За Се, по цена од 1200 денари. На врата билетите ќе чинат 1500 денари.