Buba Corelli and Jala Brat

Карти во продажба

 

Почитувани,

 

Концертот на Jala Brat and Buba Corelli што требаше да се одржи утре на, 27.04. е преместен за во Четврток, 03.05. поради оправдани причини. Купените билети важат за новиот датум. Сепак оние на кои не им одговара промената на датумот, можат да побараат рефундација на билетите на продажните места од каде ги купиле истите. Оние пак кои купиле билети онлајн, можат да побараат поврат на средства со назнака рефундација на билети на contact@kupikartizase.com.

Во прилог линкот со изјавата на Jala, по повод преместување на концертот.

 

 

Со почит, 

ККЗС