Инва Мула, Ѓорѓи Цуцковски, Дешира Крлиу

Инва Мула – сопран, Албанија

Ѓорѓи Цуцковски – тенор, Македонија

Дешира Крлиу – сопран, Македонија

30.07.2019, Црква „Св. Софија“, 21:00

Билети по цена од 500 денари.