INMusic Festival 2019

INMusic Festival 2019

Zagreb, 24-26 Juni 2019

ПАКЕТ АРАНЖМАН СО ПРЕВОЗ, 2 НОЌЕВАЊА И ФЕСТИВАЛСКА ВЛЕЗНИЦА

ПРВ ДЕН, недела, 23.06.2019

Поаѓање од Скопје 20ч (Паркинг пред Хотел Вип, наспроти влезот на Сајмиште). Ноќно возење преку Србија со неколку паузи по мотелите.

ВТОР ДЕН, понеделник, 24.06.2019

Пристигнувае во Загреб околу 10 часот.  Сместување во хотелот-хостелот во 13 ч. Хотелот-хостелот е познат на организаторот и се наоѓа на извонредна позиција, 20 мин пешачење од Јарун (местото на оджување на Фестивалот) и  5 трамвајски станици до Центарот на Загреб. Сместувањето е на база ноќевање (без појадок) во 3 или 4 креветни соби, (сите опремени со сопствено купатило и WC), со можност за обезбедување на 2 креветна доколку е потребно (со благовремена најава и мала доплата на лице место). Слободно попладне, .. следење на првата фестивалска вечер ... Враќање во хотелот по полноќ, по сопствен избор ... НОЌЕВАЊЕ

ТРЕТ ДЕН, вторник, 25.06.2019

Слободен ден со можност за избор на некоја од многубројните содржини што ги овозможува Загреб. Следење на втората фестивалска вечер ... Враќање во хотелот по полноќ, по сопствен избор ... НОЌЕВАЊЕ

ЧЕТВРТИ ДЕН, среда, 26.06.2019

Напуштање на хотелот и пакување на багажот во автобусот. СОПСТВЕН ИЗБОР за помин на денот во Загреб. Следење на третата фестивалска вечер. Еден час ПО ПОЛНОЌ, собирање на групата кај автобусот (пред хостелот) и поаѓање кон дома. Ноќно возење преку Србија со повремени паузи по мотелите.

ПЕТТИ ДЕН, четврток, 27.06.2019

 Пристигнување во Македонија попладне

ПРОМОТИВНА ЦЕНА НА АРАНЖМАНОТ 13200 ден
Само превоз 5500 денари

*можност за плаќање на две рати директно во туристичките агенции кои се дел од нашата промотивна мрежа                                                                    

Аранжманот опфаќа:

*автобуски ПРЕВОЗ
*2 ноќевања
*ФЕСТИВАЛСКА ВЛЕЗНИЦА 

*организација на патувањето

Аранжманот не опфаќа:

* меѓународното патничко осигурување (може да го уплатите во туристичката агенција од каде што го купувате аранжманот)

  • За реализирање на аранжманот потребен е минимум од 15 патници

*задолжително да испратете ги своите име и презиме, број на пасош и контакт телефон на contact@kupikartizase.com 

ВАЖНО!!!

Пакет аранжманите се продаваат преку продажните места на Купи Карти За Се кои поседуваат лиценца за вршење на туристичка дејност и тоа: Скопје: 1/2 Jуготон, Гтц 1 кат, ТА Савана Центар, ТА Атлантис (Т.Ц. Бисер, Влае, Центар), Art Of travel, Asiba (спроти City Mall), ТА Стаф, Кисела Вода; Прилеп: ТА Атлантис; Битола: ТА Атлантис, Глобус Травел Сервис, Тео Травел ТА; Охрид: ТА Вис Пој, ТА Атлантис; Велес: ТА Мартин Травел; Куманово: ТА Јоцо Турс; Кичево: ТА Атлантис; Струмица: ТА Aтлантис, We Travel; Штип: ТА Атлантис, Еуротурс, We Travel; Струга: Турис Биро Полет; Тетово: ТА Атлантис, Патник-Вокер; Радовиш: ТА Атлантис; Кавадарци: ТА Атлантис; Крива Паланка: ТА Атлантис; Гевгелија: Дори Травел, ТА Атлантис; Кочани: Libero Travel; Приштина: Rave Travel;