IN VIVO

 

Најуникатното балканско дуо, момците препознатливи по најенергичните настапи каде забавата е загарантирана и за чии настапи се бара карта повеќе... IN VIVO ова лето со  концерт за првпат во Охрид, на најжешката точка за забава на Охридската ривиера!!!

 

UNO SUMMER CLUB на плажата Горица трета!!!

 

Сабота 6  Август 2022
Старт: 21:00

Влезници во продажба по промотивна почетна цена од 500 денари во Уно кафе-бар, ЈУГОТОН и сите продажни места на КУПИ КАРТИ ЗА СЕ!

 

Информации и резервации: 076 954 888!