Хадерсфилд

Театарска претстава „Хадерсфилд“ од  Угљеша Шајтинац

режија: Рене Медвешек

адаптација и драматургија:Томислав Зајец   

продукција: Загрепски младински театар, Хрватска 

16.07.2019 Долни Сарај, 21:00

Билети по цена од 300 денари.